Opuštena lepota Lisabona

Ovog puta, bilo mi je dosta teško da odaberem omiljene fotografije. Možda zbog užurbanosti prilikom fotografisanja, ili zbog toga što su mi sve dokumentarno lepe, tek nisam u stanju da odaberem par njih koje se izdvajaju fotografskim kvalitetom. Pomalo imam osećaj da smo u želji da vidimo što više, ponekad išli protiv svoje želje da svakom mestu, zidu, figuri, i vidikovcu posvetimo dužno vreme i uživamo onoliko koliko bi voleli. U svakom slučaju, grad za svaku preporuku, sa toliko lepih mesta, težak za obići u četiri dana, možda čak i u nekoliko poseta od četiri do pet dana. Želim da kažem – videćemo se ponovo.

First!

Zdravo. Nemam ideju kako ste pronašli ovu stranu, ali ako ovo čitate, recimo da je to prirodni slučaj sreće, nasumični elektron koji je pogodio poluprovodnik negde, u nekom momentu.
Ova strana je zamišljena kao budući dom oca, muža, dizajnera i amaterskog fotografa, ne obavezno u isto vreme u istoj osobi.
Za početak, neka ovo bude poziv da zabeležite stranu.
Vidimo se.

I have no idea how you found this page. But if you’re reading this, let’s say it’s a natural act of chance, a random electron hitting the semiconductor somewhere, sometime.
This page is intended as a future home of a father, husband, designer and an amateur photographer, not necessarily the same person.
For now, let this chance be an invitation for you to bookmark the page.
Catch you on the flipside.

Exit mobile version